Mine værktøjer
Du er her: Forside Artikler Køkkenudstyr og kogegrej

Køkkenudstyr og kogegrej

Hvad kan jeg sige? Mad er en interesse. Så selvfølgelig hører der udstyr til. Meget udstyr. For meget udstyr vil nogen måske sige. Under alle omstændigheder har jeg efterhånden prøvet en del udstyr af. Noget af det er fremragende. Noget overrasker. Andet skuffer. Jeg håber at jeg ved at skrive om det her kan give dig nogen af de samme glæder, uden at du behøver betale for skuffelserne. Og husk: Den der dør med mest køkkenudstyr vinder!

Præcis temperaturstyring - PID controller
Det her er helt afgjort en af de mere nørdede ting i mit køkken. Ikke fordi det ikke kan bruges. Det er faktisk et af de mest brugbare værktøjer jeg overhovedet har i mit køkken. Mere fordi der ikke er så mange andre der har det.
Mekanisk kødmørner - Jaccard
Der er en masse kødudskæringer som det er næsten umuligt at få møre. Desværre er det også de udskæringer som smager af mest og som koster mindst. Jeg bruger min mekaniske kødmørner til at mørne det med. Det sjove er at få gæster til at prøve at gætte hvilken udskæring de får.
Billeder
 
Handlinger tilknyttet webside
Emner
Bagning (98)
Cupcake (11)
Dessert (73)
Eksotisk (20)
Fisk (5)
Frugt (13)
Glutenfri (18)
Gærbrød (30)
Hovedret (34)
Julemad (26)
Kage (81)
Kød (38)
LCHF (9)
Morgenmad (13)
Sauce (25)
Snack (3)
Sous vide (2)
Stivelse (17)
Suppe (18)
Surdej (4)
Tilbehør (5)
Vegetar (48)
 
 
Doner penge og bliv kvalimad sponsor

Kvalimad koster penge at drive. Server, trafik, hosting, videoudstyr, mad, ingredienser osv.

Hvis du kan lide sitet er du velkommen til at dele udgifterne med mig :-D Alle beløb er velkomne, og går direkte til driften.

mobilepay (ny):
2993 4296

paypal: