Mine værktøjer
Du er her: Forside Artikler Kogetider for trykkoger

Kogetider for trykkoger

Jeg har fået mig en trykkoger, og har derfor været en tur på nettet og samle kogetider for forskellige madvarer. Jeg deler dem gerne med dig. Tommelfingerreglen er at du deler den normal kogetid med 3 for at få tiden i trykkoger. Så skal en ingrediens koge 1 timer normalt, skal den have 20 minutter i trykkogeren.

Trykkoger - kogetider - grøntsager
Her er hvad jeg kunne finde om grøntsager. Når der tales om frigørelse i tabellen, menes der ved "naturlig" at trykkogeren får lov til at køle af, og miste trykket, i sit eget tempo. "Hurtigt" betyder at den køles ned ved at sætte den i vasken og overhælde den med kold vand, eller ved at bruge grydens dampudløser.
Trykkoger - kogetider - kød
Oversigt over stegetider i trykkoger for kød. Når der tales om frigørelse i tabellen, menes der ved "naturlig" at trykkogeren får lov til at køle af, og miste trykket, i sit eget tempo. "Hurtigt" betyder at den køles ned ved at sætte den i vasken og overhælde den med kold vand, eller ved at bruge grydens dampudløser.
Trykkoger - kogetider - bælgfrugter, bønner og ærter
Kogetider for bønner og bælgfrugter i en trykkoger.
Handlinger tilknyttet webside
Emner
Bagning (98)
Cupcake (11)
Dessert (73)
Eksotisk (20)
Fisk (5)
Frugt (13)
Glutenfri (18)
Gærbrød (30)
Hovedret (34)
Julemad (26)
Kage (81)
Kød (38)
LCHF (9)
Morgenmad (13)
Sauce (25)
Snack (3)
Sous vide (2)
Stivelse (17)
Suppe (18)
Surdej (4)
Tilbehør (5)
Vegetar (48)
 
 
Doner penge og bliv kvalimad sponsor

Kvalimad koster penge at drive. Server, trafik, hosting, videoudstyr, mad, ingredienser osv.

Hvis du kan lide sitet er du velkommen til at dele udgifterne med mig :-D Alle beløb er velkomne, og går direkte til driften.

mobilepay (ny):
2993 4296

paypal: