Mine værktøjer
Du er her: Forside Forum Kød - udskæring og tilberedelse Udbening samt tilberedning af dyrekølle

Udbening samt tilberedning af dyrekølle

Op til Kød - udskæring og tilberedelse

Udbening samt tilberedning af dyrekølle

Skrevet af Thomas Nielsen — Gammelt datoformat: 2011 month_jun 21 10:55

Hej kvalimad...

Jeg ville høre om ikke du kunne tænke dig, at lave en video omkring udbening, samt tilberedning af en dyrekølle???

Jeg har fået tillusket mig et par dyrekøller af en god kollega, men er lidt på bar bund omkring udbeningen ihvertfald. tileredningen er ikke det største problem. Men altid rart at få andres opskrifter til inspiration :)

Tak for en inspirerende hp. surfer dagligt rundt herinde :)

Re: Udbening samt tilberedning af dyrekølle

Skrevet af maxm — Gammelt datoformat: 2011 month_jun 21 11:26

Jeg får meget sjældent tiiltusket mig dyrekøller, så det er der ringe chance for :(

Der er dog god chance for en udbenet lammekølle.

 

Indtil da er den her et godt fingerpeg: http://www.youtube.com/watch?v=YQMRyHKCuQQ&feature=player_detailpage#t=168s

Baseret på Ploneboard
Handlinger tilknyttet webside
 
Emner
Bagning (98)
Cupcake (11)
Dessert (71)
Eksotisk (20)
Fisk (5)
Frugt (13)
Glutenfri (13)
Gærbrød (30)
Hovedret (34)
Julemad (26)
Kage (81)
Kød (38)
LCHF (9)
Morgenmad (12)
Sauce (25)
Snack (3)
Sous vide (2)
Stivelse (12)
Suppe (18)
Surdej (4)
Vegetar (43)
 
 
Doner penge og bliv kvalimad sponsor

Kvalimad koster penge at drive. Server, trafik, hosting, videoudstyr, mad, ingredienser osv.

Hvis du kan lide sitet er du velkommen til at dele udgifterne med mig :-D Alle beløb er velkomne, og går direkte til driften.

mobilepay (ny):
2993 4296

paypal: