Mine værktøjer
Du er her: Forside Om sitet

Om sitet

En kort beskrivelse af målet med sitet.

Max M - Madhacker

Jeg hedder Max

Jeg elsker at lave mad, at læse kogebøger og at læse om madlavning. Jeg sluger alt om baggrund, teori, historie og traditioner. Nå ja. Jeg kan også rigtigt godt lide at spise mad.

Jeg er ikke kok, men har lavet mad siden jeg var 10.

Jeg har to mål med det her site.

De ene mål er at  lave et sted hvor mine, og andres, børn og unge kan gå ind og finde opskrifter på de traditionelle danske retter. Ja andre uøvede kokke er selvfølgelig velkomne til at følge med.

Det vil være trist hvis god mad stopper med min generation. Selvom nogen mener det allerede stoppede med den forrige. Jeg tror ikke det er for sent at redde den danske madkultur. I det mindste vil jeg prøve at hjælpe med til at den kan genopdages.

Det andet mål er at dele mine erfaringer med andre madnørder. Jeg eksperimenterer meget med opskrifter, teknikker og råvarer. Det er alt lige fra sprængning, rygning, bagning, stegning, grillning osv. Jeg er tror på at hvis jeg finder det interessant og får nyttige resultater ud af eksperimenterne, så er der nok også flere der gør.

Så hvis du syntes at indholdet stritter i to forskellige retninger hvor det på den ene side er meget banalt og det på den anden side er ekstremt eksperimenterende. Så er det derfor.

Jeg håber dog at der med tiden vil komme så meget indhold at det slår bro over de to sider.

Hvis min emneliste i højre side forvirrer dig, så er her lidt hjælp til at afkode den. Som regel er opskrifterne delt op. En hovedret kan fx. bestå af kød (protein), stivelse (kartofler, brød, pasta osv.) og grøntsager. Det er den måde man tænker på som kok, når man skal lave en opskrift. Så for det meste har jeg inddelt mine opskrifter på den måde. Så må du selv sætte de individuelle opskrifter sammen til en ret.

Hvis du vil læse lidt om hvordan jeg laver videoer og opskrifter så står der mere her.

Tak for rosen!

Der er efterhånden mange der har rost sitet og indholdet. Både på denne side og på de forskellige opskrifter og artikler. Jeg læser alt hvad der bliver skrevet til sitet, også roserne.

Jeg svarer generelt kun på specifikke spørgsmål, for at sitet ikke  skal blive fyldt med "tak/selvtak" beskeder der kun gavner mit ego, og som ikke har noget med mad at gøre.

Selv om jeg ikke svarer på dem så luner de altså alligevel! De er samtidigt meget motiverende for at fortsætte. Så tak for dem.

Handlinger tilknyttet webside

Kommentarer

Denne artikel har fået så mange kommentarer (134) at siden er blevet MEGET STOR. Derfor vises kommentarerne ikke med mindre du vælger det. Bare tryk på linket herunder og så kan du se dem. Bemærk at det tager flere sekunder for siden at vises med kommentarer.
Emner
Bagning (98)
Cupcake (11)
Dessert (73)
Eksotisk (20)
Fisk (5)
Frugt (13)
Glutenfri (18)
Gærbrød (30)
Hovedret (34)
Julemad (26)
Kage (81)
Kød (38)
LCHF (9)
Morgenmad (13)
Sauce (25)
Snack (3)
Sous vide (2)
Stivelse (17)
Suppe (18)
Surdej (4)
Tilbehør (5)
Vegetar (48)
 
 
Doner penge og bliv kvalimad sponsor

Kvalimad koster penge at drive. Server, trafik, hosting, videoudstyr, mad, ingredienser osv.

Hvis du kan lide sitet er du velkommen til at dele udgifterne med mig :-D Alle beløb er velkomne, og går direkte til driften.

mobilepay (ny):
2993 4296

paypal: