Mine værktøjer
Du er her: Forside Opskrifter Cumberland Sauce

Cumberland Sauce

— Arkiveret under

En krydret sødlig frugtsovs. Den er meget kendt i england, og er specielt velegnet til charcuteri.

Af denne opskrift får du 5 dl. sauce. Hvis du bruger den som jeg som tilbehør på en charcuteri-tallerken rækker den langt. 2 spsk. per portion rækker til 15 portioner.

Ingredienser

  • Saft og skal fra 1 appelsin
  • Saft og skal fra 1 citron
  • 300 gram ribsgele
  • 4 spsk. portvin
  • ½ tsk. stødt ingefær
  • ½ tsk. sennepspulver

Fremgangsmåde

Skær skallerne fra appelsinen og citronen i julienne (fine strimler) og blancher dem i 2 minutter. Det tager lige spidsen af smagen. Læg dem til afdrypning.

Smelt ribsgelén.

Tilsæt saften fra appelsinen og citronen.

Bland portvin og krydderier i og lad det simre i 2-3 minutter.

Tilsæt til sidst de blancherede skaller.

Lad saucen køle af og smag til med ingefær og sennepspulver.

Handlinger tilknyttet webside

Cumberland-sauce

Skrevet af Anonym bruger den 06/04 2010 16:40
Mmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmm !
Emner
Bagning (98)
Cupcake (11)
Dessert (73)
Eksotisk (20)
Fisk (5)
Frugt (13)
Glutenfri (18)
Gærbrød (30)
Hovedret (34)
Julemad (26)
Kage (81)
Kød (38)
LCHF (9)
Morgenmad (13)
Sauce (25)
Snack (3)
Sous vide (2)
Stivelse (17)
Suppe (18)
Surdej (4)
Tilbehør (5)
Vegetar (48)
 
 
Doner penge og bliv kvalimad sponsor

Kvalimad koster penge at drive. Server, trafik, hosting, videoudstyr, mad, ingredienser osv.

Hvis du kan lide sitet er du velkommen til at dele udgifterne med mig :-D Alle beløb er velkomne, og går direkte til driften.

mobilepay (ny):
2993 4296

paypal: