40
af: Max M Rasmussen
@
delt

Cumberland Sauce

En krydret sødlig frugtsovs. Den er meget kendt i england, og er specielt velegnet til charcuteri.

Af denne opskrift får du 5 dl. sauce. Hvis du bruger den som jeg som tilbehør på en charcuteri-tallerken rækker den langt. 2 spsk. per portion rækker til 15 portioner.

Ingredienser

  • Saft og skal fra 1 appelsin
  • Saft og skal fra 1 citron
  • 300 gram ribsgele
  • 4 spsk. portvin
  • ½ tsk. stødt ingefær
  • ½ tsk. sennepspulver

Fremgangsmåde

Skær skallerne fra appelsinen og citronen i julienne (fine strimler) og blancher dem i 2 minutter. Det tager lige spidsen af smagen. Læg dem til afdrypning.

Smelt ribsgelén.

Tilsæt saften fra appelsinen og citronen.

Bland portvin og krydderier i og lad det simre i 2-3 minutter.

Tilsæt til sidst de blancherede skaller.

Lad saucen køle af og smag til med ingefær og sennepspulver.

emner:
-1
af: Anonymous

Cumberland-sauce

Mmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmm !