58
af: Max M Rasmussen
@
delt

Pund-til-Pund Salsa

Opskrift med video - Salsa er godt til næsten hvad som helst. Nachos, kartoffelchips, brød, pasta, mexicanske pandekager, tacos osv. Denne opskrift er lavet efter samme metode som de gode gamle pund-kager. Det gør den nem at huske. "En del af alting"

Ingredienser

  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 løg
  • 1 peberfrugt
  • 1 fed hvidløg (Du kan bruge 2)
  • 1 lille stærk peber (Kan undværes)
  • 1 tsk salt (Ok Måske op til 2 tsk. Smag selv til.)
  • 1 tsk sukker (Måske lidt mindre.)
  • 1 tsk eddike
  • Evt. et krydderi som: Oregano, Timian, Koriander, Basilikum.

Fremgangsmåde

Kom de hakkede tomater i en gryde.

Skær løget ud i kvarte ringe.

Skær peberfrugten ud i kvarte ringe.

Skær hvidløget ud i små stykker. Du behøver ikke knuse det helt. Smagen koger alligevel ud i salsaen.

Hak den stærke peber fint

Bland de hakkede ingredienser i gryden sammen med resten.

Lad det koge ved svag varme en times tid, indtil alle grøntsagerne er godt bløde.

Lad det meste af vandet koge fra, men hvis det begunder at blive for tørt inden det er færdigt, så kom bare lidt mere vand i.

Det skal være creme agtigt når det er færdigt.

0
af: Anonymous

Holdbarhed

Hej :) Hvor land tid kan salsaen holde sig? Tak for et rigtig godt site, som jeg har brugt rigtig meget :)
0
af: Anonymous

Koriander

Hvis jeg vil have en ordentlig gang frisk koriander i, skal det så koge med hele vejen, i den varme ret når det er færdigt, eller er det bedre at blande det i når det tages ud af køleskabet til brug?

Koriander

Smagen er forskellig, så prøv og se hvad du bedst kan lide. Holdbarhedsmæssigt er det bedst at koge det med.
0
af: Anonymous

Chili

Det kunne være skønt om du lavede mange flere opskrifter med chili... vi er rigtig mange der dyrker chili her i Danmark og alle opskrifter på you tube er på engelsk.. Venlig hilsen A.T