107
af: Max M Rasmussen
@
delt

Udskæring af kylling

Udskæring af kylling - Max M Rasmussen
Artikel med video - At udskære en kylling er ikke så svært. Men det er ikke fordi man lige støder på hvordan det skal gøres særligt tit. Jeg har her et par videoer som viser nogen af de grundlæggende uskæringer.

Udskæring af kylling i 4, 8 og 16 stykker

De to udskæringer man normalt bruger er en kylling delt i 4 og 8 dele. Skal man have gryderet eller indisk, så er 16 stykker en god udskæring.

"Sommerfugle" udskæring af kyllingebryst

Udskæring af et kyllingebryst så man får en flad jævn fillet der er nem og hurtig at tilberede. Skal du grille kyllingebryster til en masse mennesker hurtigt, eller skal være nemt at stege, så er sommerfugle-udskæringen god.

0
af: Anonymous

Hej

supersej blog, du har her. Jeg kommer sikkert og besøger dig igen. Hilsen aftenstjerne
0
af: Anonymous

Fed how-to video

Hej, Super flot gennemgang. Den er meget brugervenlig. Jeg linker til den fra min blog stjerneskud.eu for jeg kan vist ikke gøre det bedre selv ;) Flot blog! Med venlig hilsen Alex
0
af: Anonymous

Fed how-to video

Det ser altså svært ud det der.. Jeg ved ikke om jeg bare skal kaste mig ud i det og købe en hel kylling og prøve at partere den for har aldrig prøvet det før.. Suk gad godt på et madkursus 😀 men fede gauider du har her på din side.. Især når man ikke har prøvet så meget i et køkken.