Mine værktøjer
Du er her: Forside

Prøv avanceret søgning , for en mere præcis søgning.

Søgeresultat Fandt 19 indholdsobjekter, som opfyldte dine kriterier.

Søgeresultat i RSS-format

Foie gras terrine - lavet sous vide
Opskrift med video - Foie gras terrine, eller som franskerne siger "Terrine de foie gras" er en klassiker. Det er bare fedtleveren fra en and som man salter, ...
Hjemmelavde pølser af and, salvie og ristede hvidløg
En af mine yndlings pølseopskrifter. Den er faktisk god nok til at man kan servere den for gæster i stedet for andre slags "fin" kød. Mørke og kraftige.
Hvidløgspasta
Et tilbehør der kan røres i dressinger, fars, sauce og stort set alt andet der er cremet i konsistensen. Giver en meget mildere og mere sødlig smag end rå ...
Køleskabs chorizo
Når jeg steger grøntsager, laver spansk æggekager, biksemad osv. så elsker jeg at stege små stykker chorizo til. Det giver utroligt meget kødsmag med små ...
Hjemmelavet feta ost ... eller som det hedder i dag - "hvide salatterninger"
Opskrift med video - Det er sjovt at lave sin egen ost og det er faktisk ret nemt. Det kræver en lille smule ekstra grej og ingredienser som man normalt ikke ...
Hjemmelavet Mascarpone
Opskrift med video - Tiramisu er en af mine yndlings desserter. Desværre kræver den store mængder af mascarpone. Det er en flødesost som koster en krig. Det er ...
Hjemmelavet kimchi - asiatisk surkål
Kimchi er den asiatiske variation af surkål. Forskellige grøntsager der er saltet og mælkesyre gæret. I modsætning til den europæiske surkål er den lave af ...
Saltlage til sprængning af kød
Der er mange måder at lave en saltlage på til forskellige formål. Det eneste der er helt nødvendig er salt og vand. Det her er en generel saltlage som aldrig ...
Pulled Pork - Nakkesteg Der Smelter På Tungen
Opskrift med video - Det bedste stykke kød på grisen er nakkestegen. Mørt og fedtmarmoreret. Hvis det bliver behandlet rigtigt kan det blive så mørt at det kan ...
Leverpostej
Lun hjemmelavet leverpostej slår slagterens hver gang. Jeg ved ikke hvorfor. Sådan er det bare. Det er også nemt at lave hvis du bruger din foodprocessor i ...
Æbleflæsk
Opskrift med video - Den mest undervurderede favorit til julemiddagen! Ok det er måske kun mig der har den som favorit, og som syntes den er undervurderet. Men ...
Hjemmelavet bacon
Opskrift med video - Som alle andre danskere er jeg vokset op med supermarkedsbacon, og har være godt tilfreds. Liiige indtil jeg begyndte at lave min egen. Du ...
Andepaté - andepostej
Opskrift med video - Når man køber en hel and er der sådan en lille mærkelig pose med våde ting inden i den. Hvis de er heldige, så kommer de i en bradepande, ...
Confit de canard - andeconfit
Opskrift med video - Confit er en form for fedtsyltning. En gammel måde at konservere kød på i måneds- eller årevis. Som så mange af de andre gamle ...
Anderilette
Opskrift med video - Rilette er en metode til at konservere kød i fedt, som en slags findelt sylte. Fedtet sikrer et iltfrit miljø som forhindrer salmonella og ...
Frikadeller - Gode Gammeldags og Hjemmelavede
Opskrift med video - Den klassiske danske ret, som stammer fra Italien og Tyskland. Den er stort set ukendt i resten af verden, men herhjemme kan vi ikke leve ...
Hjemmelavet medister - medisterpølse
Jeg havde aldrig tænkt på medister som noget særligt. Indtil jeg fik Astas hjemmelavede. Den var saftig og kraftig. Uden at have bevæget sig helt væk fra det ...
Udbening og butterfly udskæring af lammekølle
Opskrift med video - Som regel steger vi lammekøller hele. Fordi det er det nemmeste. Men et rigtigt godt trick er at kunne udbene og butterfly'e en ...
Syltede grønne tomater
Opsrift med video - Syltede grønne tomater er stort set den eneste fornuftige måde at brugde sine grønne tomater på, når nu de ikke *vil* blive modne på ...