Mine værktøjer
Du er her: Forside

Prøv avanceret søgning , for en mere præcis søgning.

Søgeresultat Fandt 31 indholdsobjekter, som opfyldte dine kriterier.

Søgeresultat i RSS-format

Langtidshævet pizzadej - våd - æltefri
Opskrift med video - Den bedste pizzabund med de store lufthuller i skorpen og masser af smag er uden tvivl den våde langtidshævede dej. Den er også nem at ...
Bageteknik #11 - Bagerbrød - Franskbrød, flutes, rundstykker, pølsebrød, sandwich- og burger-boller, fletbrød og kuglebrød
Opskrift med video - Det er alt sammen brød der kan laves ud fra den samme grundopskrift. Så her er de slået sammen til én, som går ud fra min "klassiske ...
Bageteknik #10 - Teknikken bag lamineret dej som bruges til wienerbrød, butterdej, croissant osv.
Lamineret brød laves ved at lave en bolledej som man folder sammen med smør i hvert lag. Der er forskellige måder at gøre det på. Ved hjælp af croissanter ...
Wienerbrød bagt på smør - spandauer med creme eller syltetøj
Opskrift med video - Min yndlingkage når det kommer til wienerbrød er spandauer. Her viser jeg hvordan man kan lave dem selv.
Foccacia brød
Opskrift med video - Foccacia er et italiensk fladbrød som er i familie med Pizzaen. Men i modsætning til pizzaen så serveres foccacia brød som et tilbehør. ...
Kanelsnegle
Det er uden tvivl den opskrift jeg oftest bliver presset til at lave. Men det er jo også nemt at forstå. Hvem kan ikke lide kanelsnegle? Det her er en ...
Pizzabund - mellemvåd dej - æltet
Opskrift med video - Det er forskelligt hvor lang tid man har til at lave en god pizzadej. Så her er en oversigt over hvordan man får den bedst mulige pizzadej ...
Franskbrød - den klassiske opskrift
Franskbrød er en klassiker. Selvom jeg har bagt "verdens bedste brød" i årevis, så forsvinder franskbrødet alligevel hurtigere når jeg bager det :-S Så der må ...
Croissant bagt på smør og pain au chocolat
Opskrift med video - Noget af det allermest svære man kan bage er en lamineret dej. Også kaldet en wienererdej her i Danmark. "Danish pastry" kaldes den sjovt ...
Foccacia bread
Recipe with video - Foccacia is an italian flatbread that is in family with the pizza. But unlike the pizza foccacia is served as a sidedish. I sometime serve ...
Franskbrød - Langtidshævet med våd fordej (poolish)
Det danske fransbrød er godt, men det er ikke en klassisk "fransk" brødopskrift, og kan godt have en tendens til en let gærsmag. Vil man undgå det, så er denne ...
Simple burgerboller og pølsebrød
Opskrift med video - Burgerboller har en simpel funktion. De skal sørge for at man ikke får fedtede fingre når man spiser sine burger. De skal også være nemme ...
Minirugbrød - vallebrød - et mildt rugbrød
Opskrift med video - Mini rugbrød, som ungerne elsker. Dejen er ikke så sur som almindelig rugbrød, men er nærmest en mellemting imellem rugbrød og franskbrød. ...
Wienerbrød bagt på smør - basisopskrift og stænger
Opskrift med video - Hvis du har været i udlandet og smagt deres wienerbrød, så ved du at det ikke kan måle sig med det danske. Men faktisk kan det danske ...
Kagemand, Boller, og Kanelsnegle
Opskrift med video - Denne kagemand er fra mit barndoms hjem. Den bliver stadigvæk serveret til enhver fødselsdag. Det gode ved den er at dejen også er en ...
Verdens Bedste Brød
Opskrift med video - Langtidshævet brød. Det bedste brød jeg nogensinde er stødt på er sjovt nok også et af de mest simple at bage. Det skal ikke æltes og det ...
Pizza - teknik, baggrund og metoder
Pizza er efterhånden en af de mest almindelige retter at spise i Danmark. Der er et utal af måder at lave dem på, og de er faktisk alle korrekte. Min favorit ...
Pizza - formning og bagning
Opskrift med video - Uanset hvordan man laver sin pizzadej eller hvilket fyld man kommer på, så skal pizzaen formes og bages. Jeg prøver her at beskrive ...
Wienerbrød fastelavnsboller - cremeboller
Opskrift med video - Fastelavnsboller med creme får vi alt for lidt. Det er synd kun at spise dem om vinteren! Men bageren vil jo ikke rigtigt sælge uden for ...
Fastelavnsboller - cremeboller
Opskrift med video - Der findes grundlæggende to slags fastelavnsboller. Bagerens der er lavet af wienerbrødsdej og så de hjemmelavede der er lavet af en fed ...
Birkes, thebirkes, københavnerbirkes, frøsnappere
Opskrift med video - Birkes og thebirkes/københavnerbirkes bages stort set på samme måde, så jeg slår dem lige sammen til én opskrift. Der er dog væsentlige ...
Varme Hveder - Krydderboller
Det er en tradition hver bededag, og duften af dem gør at man øjeblikkeligt bliver transporteret tilbage til barndommen. Oprindeligt blev de lavet for at ...
Bageteknik #1 - Bagerens procentformel
Når man laver svingende og/eller store mængder brød er det nemmest at skrive opskrifterne som "procent formler". Hvor ingredienserne bliver målt i procent i ...
Bageteknik #2 - Måling og vejning af mel
I mange opskrifter vises målene i liter og deciliter i stedet for i kg og gram. Hvis man kender opskriften, eller man ikke lige har en vægt, så er det en fin ...
Bageteknik #3 - Klassifikation af brød
Brød kan inddeles i flere kategorier. Så snart man kender dem er det nemt at se en ny opskrift og sige "ah det er den slags brød". Hvilket gør det nemmere at ...
Bageteknik #4 - De tolv trin i ethvert brøds liv
Når man bager brød bliver der brugt tolv trin. Ja det lyder lidt mærkligt, men den er godt nok. Ok. det er ikke alle tolv trin der er lige vigtige i alle slags ...
Bageteknik #5 - Blanding og æltning af brød
Artikel med video - At ælte et brød er ikke bare at blande ingredienserne sammen. Det er med til at bestemme hvor luftigt det endelige brød bliver. Jeg viser ...
Bageteknik #6 - Hævning af brød
Hævningen af dejen er det vigtigste trin for at lave et godt brød, og der er mange forskellige måder at gøre det på. Der er også en del finter der kan gøre dig ...
Bageteknik #7 - Hævning af dej - timelapse videoer under forskellige forhold
Nogen gang skal man bruge et brød en aften, men hævetiderne passer ikke lige med det skema man har for dagen. Som regel vil jeg også gerne bruge så lidt gær ...
Bageteknik #8 - Bagning af brød
Det de fleste af os tænker på når vi siger vi skal bage, er at smide brødet i oven og hive det varmt og lækkert ud igen. Men hvis du forstår processen kan du ...
Bageteknik #9 - Bagesten, pizzasten og damp i ovnen - teknisk artikel der kun vil interessere brødnørder!
Almindelige hjemmeovne har en del problemer. De fleste af dem kan løses med nogle få tricks. Et af de bedste tricks er en bagesten. Man kan købe bagesten mange ...