Mine værktøjer
Du er her: Forside

Prøv avanceret søgning , for en mere præcis søgning.

Søgeresultat Fandt 48 indholdsobjekter, som opfyldte dine kriterier.

Søgeresultat i RSS-format

Hjemmelavet mandelmel
Mandelmel er praktisk i mange opskrifter. Hjemmelavet marcipan, kransekager, franske macaroons lagkagebunde mm. Det er nemt at lave med en blender eller ...
Verdens farligste kage! Chokoladekage i en kop - på 5 minutter
Det bliver den kaldt på nettet. Det er farligt for sundheden at vide at man altid er kun 5 minutter fra chokoladelage. Inklusive bagetid. Jeg var ikke så ...
Hjemmelavet fermenteret klassisk surkål
opskrift med video - Surkål deler vandene. Nogen elsker det og andre hader det. Jeg behøver vel ikke sige hvor jeg hører til, når jeg nu laver en opskrift på ...
Rodfrugt suppe, eller mos, af jordskokker, pastinak og kartofler - grundopskrift til næsten alt vintergrønt
Opskrift med video - Dette er en af mine bedste grundopskrifter. Jeg bruger den både til cremede vintersupper og til "creme/mos" af rodfrugter. Den eneste ...
1-2-3 Nüsli - ren nøddemüsli - Paleo Müsli
Opskrift med video - En müsli uden havregryn er ren luksus. Den er nem at lave og smager godt. Det er dog en fordel hvis man har en grøntsagssnitter til sin ...
Den nemmeste ostekage
Opskrift med video - Det er ingen hemmelighed. Jeg er pjattet med ostekage. Lige fra den danske klassiker fra Karolines køkken der laves på husblas, til den ...
Beignet dej / tempura til friturestegte kødstykker, løgringe og andre grøntsager
Friturestegte grøntsager er et simpelt, billigt og godt tilbehør. Det laves med en beignet dej. Beignet dej er samtidig også velegnet til at dobbeltpanere med. ...
Langtidshævet pizzadej - våd - æltefri
Opskrift med video - Den bedste pizzabund med de store lufthuller i skorpen og masser af smag er uden tvivl den våde langtidshævede dej. Den er også nem at ...
Basissuppe - juliennesuppe - minestrone - grøntsagssuppe
Opskrift med video - Basissuppen/juliennesuppe er en simpel grøntsagssuppe som minder meget om den italienske minestrone. Med få ændringer ER det en ...
Amerikansk omelet - æggekage - med fyld
Opskrift med video - Omelet er ikke noget vi har spist så meget herhjemme. Men på mange måder er det den bedste måde at spise æg på. I modsætning til scrambled ...
Hjemmelavet soyamælk
Opskrift med video - Soyamælk er lidt besværlig at lave, men det er sjovt, og det smager godt til mange ting. Vegetarerne påstår man kan bruge det i stedet for ...
Kransekage - bagt i ringforme (kransekageforme)
Kransekage er en af de allerbedste kager der findes. Vi får det tit nytårsaften og til bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage osv. Det skyldes at min ...
Hjemmelavet æblegrød
Opskrift med video - En rigtig efterårsklassiker er æblegrød. Ikke andet end gode æbler, vanille og lidt sukker.
Hjemmelavet Chai te blanding
Chai te er blevet meget populært her hjemme. Især i de kolde måneder. Ved at prøve forskellige blandinger er jeg kommet frem til egen blanding, som jeg bedst ...
Brasede kartofler - Braskartofler - bratkartoffeln
Opskrift med video - Brasede kartofler har jeg fået at spise siden jeg var helt lille. Det var på den traditionelle danske måde med kartofler, salt og peber. ...
Mandelmælk - eller anden nøddemælk
Opskrift med video - Mandelmælk? Det er dog en besynderlig ingrediens! ikke? Nøh egentlig ikke. Det smager godt og har en masse fordele frem for almindelig ...
Kartoffelpandekager
Jeg eelsker kartoffelpandekager, men havde i mange år svært ved at blive helt tilfreds med dem jeg fik lavet. Enten blev de brændte på ydersiden, eller også ...
Hvidløgspasta
Et tilbehør der kan røres i dressinger, fars, sauce og stort set alt andet der er cremet i konsistensen. Giver en meget mildere og mere sødlig smag end rå ...
Bageteknik #10 - Teknikken bag lamineret dej som bruges til wienerbrød, butterdej, croissant osv.
Lamineret brød laves ved at lave en bolledej som man folder sammen med smør i hvert lag. Der er forskellige måder at gøre det på. Ved hjælp af croissanter ...
Æblekage med knas af rasp
Opskrift med video - Æblegrød er super. Men den kan jo lige opgraderes med lidt karemeliseret rasp ... og lidt flødeskum. Bare en smule. Så har man den ...
Risotto - med svampe
Opskrift med video - Risotto kan laves på mange måder. Min favorit er med svampe. Det er et god tilbehør til næsten alting. Stegte grøntsager, en god bøf, ...
Grøntsagspasta i krydderolie - baseret på squash / zuchinni
Man behøver ikke spise pasta som tilbehør til sin mad. Har man et juliennejern, eller lidt evner til knivhåndtering, kan man lave et tilbehør med meget mere ...
Kartoffel porre suppe
Opskrift med video - Den er typisk om efteråret, men er god hele året rundt. Porrer og kartofler kan man altid købe. Den er sund, kræver ingen dyre ...
Marengs - bunde - Kyskager - kokostoppe - pavlova
Opskrift med video - Marengsbunde, kokostoppe og marengskys er meget simple klassikere som man skal kunne. Ungerne elsker også at lave dem (hvis man har en ...
Pebernødder
Pebernødder er en klassisk opskrift med rødder i middelalderen. Med typiske middelalderkrydderier. Når en ret har overlevet så længe er det ikke tilfældigt. ...
Tomatsovs - Enkel og hurtig pizza og pasta sauce
Opskrift med video - En tomatsauce kan nemt overtænkes. Man kan faktisk lave en der er *meget* enkel, hurtig og ekstremt velsmagende med ganske få ...
Råstegte kartofler - stegte kartofler
Råstegte kartofler er rå kartofler som steges på en pande. Det er en god måde at stege 2-4 portioner kartofler. Det er dog ikke en god måde at tilberede store ...
Hjemmelavet håndrørt mayonnaise og redning af skilt majonæse
Opskrift med video - Det er nemmest at lave mayonnaise i en blender. En håndrørt mayo er dog næsten lige så nemt, og det er en god teknik at kunne. Man kan ...
Hyldeblomst saft - Hyldeblomst drik - Hyldeblomstsaft
Opskrift med video - En klassiker hvert forår. Mørk hyldesaft er skønt, men hvem kan vente et halvt år på at blomsterne bliver til bær, og at bærrene bliver ...
Rösti - schweiziske kartoffelpandekager - rosti- røsti
Opskrift med video - Rösti skal laves med kogte kartofler, så jeg bruger den tit som "restemad" i stedet for de typiske brasede kartofler, biksemad osv. Men ...