0
af: Max M Rasmussen
@
delt

Rabarbergrød - med rigeligt fløde

Er det havregrød eller rabarbergrød, eller måske jordbærgrød der er vores overordnede nationale grød? jeg ved det ikke. Men på den her årstid er det helt sikkert rabarbergrød. Den tager 10 minutter at tilberede, og den har masser af smag.

Ingredienser

  • 500 g rabarber
  • ½ dl vand
  • 2 dl sukker
  • 1 spsk vanillesukker (eller vanillestang)

tilbehør

  • Fløde. masser af fløde.

Fremgangsmåde

Bland ingredienserne. Lad dem simre i 15 minutter.

Spises kold.

Noter

Er også god som grundgrød til en trifli, på fuglereder med flødeskum og oven på din yoghurt.

En portion med rigeligt fløde - Max M Rasmussen
Mmmh ... rabarbergrød - Max M Rasmussen
Så er der dessert - Max M Rasmussen
Ingredienserne - Max M Rasmussen