Mine værktøjer
Du er her: Forside Opskrifter Chokolade Sauce

Chokolade Sauce

— Arkiveret under

Ungerne elsker det. De voksne elsker det. Chokoladesauce! Uanset om det er på pandekager, is eller andet. Lun, tyktflydende og så nem at lave at det næsten er nemmere end at lade være.

Chokolade Sauce

Chokolade sauce - på karamel is med chokoladebelagt tuile kurv

Ingredienser

  • 100 gram mørk chokolade, 70%
  • 2 dl piskefløde

Fremgangsmåde

Smelt chokoladen i fløden. Enten over et vandbad, eller ved meget lav varme direkte i en gryde.

Rør godt rundt imens.

Server lun.

Noter

Skal du lave store mængder kan det godt blive en dyr fornøjelse. Så brug en 85% chokolade, dobbelt så meget fløde i forhold til og så smag til med sukker.

Kvalitetsforskellen er ikke stor.

Handlinger tilknyttet webside

Hvid chokolade

Skrevet af Anonym bruger den 10/04 2010 08:41
Kan man bruge hvid chokolade istedet for den alm. ??

Hvid chokolade

Skrevet af maxm den 10/04 2010 17:29
Det har jeg faktisk ikke prøvet. Jeg har prøvet emd lys. Umiddelbart ville jeg så nok bruge mindre fløde.

Hvid chokolade

Skrevet af Anonym bruger den 23/05 2014 17:20
Nej

kold chokolade sovs

Skrevet af Anonym bruger den 07/02 2013 06:21
Hvis jeg nu skal bruge kold chokolade sovs, hvordan gør jeg så for at den ikke stivner ? tænker lidt ala det man kan købe i butikkerne

kold chokolade sovs

Skrevet af maxm den 07/02 2013 18:20
Den her bliver tyk, men er er så vidt jeg husker stadigvæk flydende når den køler af.

Jeg har ikke prøvet ,em ellers kan du sikkert komme olie eller mere fløde, eller måske noget kakaomælk i for at tynde den op.

kold chokolade sovs

Skrevet af Anonym bruger den 07/02 2013 20:44
Tak for svaret, vil forsøge mig lidt frem i morgen. Hvad med at bytte ½ delen af chokoladen med kakao pulver ? så må det da blive mere flydende

kold chokolade sovs

Skrevet af maxm den 08/02 2013 08:30
Det tror jeg ikke. Kakao er jo et tørstof, så det burde virke på den modsatte måde.

Chokolade sauce

Skrevet af Anonym bruger den 23/04 2013 13:05
en god chokoladesauce kold eller varm kan laves af lige del sukker, kakao og vand. Koges et par minnutter

Et spørgsmål

Skrevet af Anonym bruger den 16/03 2014 14:17
Kan man lave chokoladesovsen og formiddagen for derefter at varme den forsigtigt op senere
Vh Annelise

Et spørgsmål

Skrevet af maxm den 20/03 2014 14:22
Ja. Den er fin at genopvarme.

Toblerone

Skrevet af Anonym bruger den 18/10 2014 17:50
Et tvist er at bruge Toblerone serveret til en god vanilleis. Det er mums og der er ikke et øje tørt.
Emner
Bagning (98)
Cupcake (11)
Dessert (73)
Eksotisk (20)
Fisk (5)
Frugt (13)
Glutenfri (18)
Gærbrød (30)
Hovedret (34)
Julemad (26)
Kage (81)
Kød (38)
LCHF (9)
Morgenmad (13)
Sauce (25)
Snack (3)
Sous vide (2)
Stivelse (17)
Suppe (18)
Surdej (4)
Tilbehør (5)
Vegetar (48)
 
 
Doner penge og bliv kvalimad sponsor

Kvalimad koster penge at drive. Server, trafik, hosting, videoudstyr, mad, ingredienser osv.

Hvis du kan lide sitet er du velkommen til at dele udgifterne med mig :-D Alle beløb er velkomne, og går direkte til driften.

mobilepay (ny):
2993 4296

paypal: