Der findes side med de fleste madbloggere allerede: http://madblogs.dk/
Den her side er tænkt som et sted hvor andre madskribenter også kan lægge et link ind til deres blog om mad, vin eller køkkenudstyr. Så hvis du er madblogger og gerne vil linkes fra kvalimad, så bare skriv linket som en kommentar herunder. du skal oprette en konto for at kunne tilføje din side. vh Max
Kikærter er billige, sunde og kan bruges til et utal af retter. Desværre skal de sættes i bløde mange timer før man kan koge dem. Hvem af os husker det? Så ender det som regel med kikærter på dåse, eller med at lave noget andet. Heldigvis kan man tilberede dem på under en time med en trykkoger.
Gateau marcel er en chokolademousse hvor en del af den bliver bagt, og den anden del fortsætter livet som chokolademousse. Så fra den samme dej får man både bund og fyld. Det er den eneste kage jeg kan mindes at det sker i. Så den er nem at bage, og den smager udelukkende af den chokolade man bruger. Så brug en rigtig god chokolade. Kagen er det værd.
Jeg har ændre mængderne en lille bitte smule fra den originale opskrift, og så bruger jeg lidt revet appelsinskal.
Denne lækre kikærtesalat er en god variation fra den kedelige iceberg-salat-blanding.
Nem at lave og en helt del smag!
De almindelige store kinesisk inspirerede forårsruller vi typisk spiser i Danmark er såmænd fine nok, men de kan overhovedet ikke måle sig med den vietnamesiske. Den er lille, saftig og sprød på samme tid. Fyldet smager som en blanding af frikadelle og fiskefrikadelle og dyppesovsen er fyldt med syre, sødme og umami. Den er også glutenfri, for dem der ikke bryder sig om glutener.