Hej Max, 

Bruger kvalimad rigtig meget og erstatter altid mælk med rismælk og hvedemel med speltmel, mine croissanter hæver fint op og får flot definerede lag, tænker at flade spelt croissanter skyldes fejl i teknikken.

Var det en idé i disse moderne tider at lave et par versioner af dine opskrifter hvor du erstatter med laktosefattige alternativer og mel med mindre glutenfri? For mig har det været en spændende udfordring.


/Ole 

læs mere ...

Ellers prøv at find Knorrs opskrift. Den fungerede godt for mig! Ser frem til december i år :-) 


læs mere ...

Jeg har ikke prøvet det på den måde. Men jeg ville lave den helt færdig og så køle den ned i isvand. Derefter ville jeg bare varme den op i sommerhuset i en time eller to. og tak.

læs mere ...

Tak for en fantastisk side og god inspiration. Jeg vil blot høre, om du har nogen erfaring i at lade kødet bade over flere omgange? Kort fortalt skal vi holde sommerfest i sommerhuset, og i den forbindelse vil jeg gerne servere en hel striploin sousvide og til slut en tur på grillen. Vi ankommer dog først til sommerhuset 3-4 timer før sommerfest, så mit spørgsmål er, om jeg vil kunne komme kødet i vandbad derhjemme, pakke den ind og tage den med og lade den bade færdigt i sommerhuset? Eller vil det være bedre at lade den bade færdig derhjemme og igen komme den i badet i sommerhuset for at give den en kernetemperatur, inden den skal spises?

Mange hilsner

Svend

læs mere ...

Der findes gemmedej, det kan stå i køleskabet i ca 5-6 dage og bruges efter behov. 

Desværre kan jeg ikke hjælpe med en opskrift, men den kan findes på nettet, tror jeg. 

Mvh

læs mere ...

tak :-) Teoretisk set er det bedste lige at lægge et viskestykke eller andet utæt oven på skålen.

Det gør dog ikke den store forskel ved normale portioner. Der er som regel ilt nok i en evt. beholder til at gæren kan vokse fint i fordejen.

læs mere ...

Så er opskriften prøvet for første, men absolut ikke sidste gang! Superlækre, omend de blev bagt med olivenolie, der dog ikke dufter specielt meget af olivenolie, og 2% 'græsk inspireret' youghurt, som ikke var blandet op med mælk, for det læste jeg først da de var røget i ovnen. Jeg har lige smagt den første, og må se hvordan jeg kan holde fingrene fra de sidste 11 her indenfor de kommende timer.

læs mere ...

Du kan bruge ingredienserne til at udregne det. Værsgo':

læs mere ...

Hej Max.

Hvor meget suppe giver denne mængde ingredienser? Portioner / liter ca?

På forhånd tak!

læs mere ...

Os med 27" skærme takker og bukker :)

læs mere ...

Jeg har siden Vores-opskrifter.dk, hvor jeg deler mine opskrifter - den er et besøg værd ;)

læs mere ...

Nice. De ser gode ud. :-)

læs mere ...

"Så er det friske i" - altså de friske krydderurter. Og ja, det er utydeligt.
læs mere ...

I videoen ved 1:25, siger du noget jeg ikke kan hører, eller måske bare ikke kan forstå ;)

"Så lidt ?? i, så skal det bare lige varmes op"

Hvad er det du siger der skal i ?


læs mere ...

Dejlig ret; og tillykke med den fine ombygning af sitet

læs mere ...

Det kan man godt. fx mascarpone. Men der skal være meget fedt i flødeosten for at det lykkedes. Der er en del der har problemer med den her opskrift fx http://www.kvalimad.dk/page/ostecreme-cheescake-frosting/uuid/3077a8c8-4f7c-11e6-9486-e9bc4b1fc8d3

læs mere ...

Er der mon nogen, som har prøvet at komme flødeost i ..?

læs mere ...

De små ruflede huller du kan se på mine "Pocherede æg closeup" skyldes at de har fået for meget varme. Så han tager ikke helt fejl.

Jeg har prøvet at fjerne de tynde hvider med en metal si, ikke en hulske. Det prøver jeg næste gang.

læs mere ...