Jeg tilføjer lige https://madskribent.dk på listen over madblogs.

læs mere ...

Fedt initiativ, Max. På https://gastrogadgets.nu/ kan man finde en masse inspiration og guides til lækkert køkkenudstyr, men også opskrifter på fx en god langtidshævet pizzadej til napolitansk pizza og en guide til hjemmelavet pasta.

læs mere ...

Har bagt dette franskbrød mange mange gange, det bliver godt hver eneste gang. 

Jeg har også lavet min egen version af opskriften. 

Jeg bruger vand i stedet for mælk og 100g grahamsmel og 300g hvedemel alt andet er som den oprindelige opskrift

læs mere ...

Jeres blog ser spændende ud. Min egen blog hedder www.bykarina.dk

læs mere ...

Hej Max
Du gør det super godt med Kvalimad!
Jeg vil da også lige slå et slaw for Madens Verden.

Alt det bedste til dig
Holger

læs mere ...

Kan man trykkoge en dyrekølle og cuvette eller en culotte steg

Mvh Nathalia 


læs mere ...

Vedr. bage 'sten'.

Jeg har haft en 6 mm bage 'sten' fra https://diablosteel.com/ i ca. 6 mdr. som har reddet mange brød for mig og generelt giver bedre bagning :) Har ingen problemer haft med 'stenen'.

læs mere ...

Jeg har https://rigeligtsmor.dk, som er fyldt med lækre og simple opskrifter med gode råvarer. Der er også en del opskrifter med surdej.

læs mere ...

En rigtig mand har en madblog… :-)

Her er mit bidrag til mad verden:

https://Opskriftslageret.dk

læs mere ...

Hej herinde. Jeg kan kun få dem til at hæve en smule når de ligger på bagepladen. Har prøvet tre gange. Har læst alle tips herinde og synes at jeg gør alt rigtigt. Bruger den engelske metode for ilægning af smørret, den er så nem. Men tænker at prøve en fjerde gang med den anden metode med smørret. Smager tip-top ellers - bruger dobbelt op på remonce.

læs mere ...

It is good video, but it has a few like. Buy youtube likes here https://soclikes.com/

læs mere ...

Thanks For this great content. Really Enjoyed.Keep It Up.We are a group of content writing services and running a community in the same niche.If anyone wants content writing services then hire content writer and increase conversions for your online store.You have done an extraordinary job!

<a href=" https://giftmax.ir"> خر ید گیفت کارت </a>

læs mere ...

Hej Max 

Tak for en inspirerende side

Mit spørgsmål går lidt på æggehviderne. Lavede både hindbær- og citronsorbet i går og da jeg hældte æggehviderne (pasteuriserede) i, skete der intet med massen (isen var tæt på færdig), Dvs konsistensen og farven forblev den samme. Jeg var derfor nødt til at tage ismassen ud af ismaskinen og piske den på min thermomixer til den blev luftig og ændrede farve. Det er jo ikke ideelt, vel? Min ismaskine (Wilfa XL) kører ikke ligeså hurtigt rundt som din. Kan det have noget at gøre med det? Og i dette tilfælde, hvad ville dit forslag til hvordan man putter æggehviderne i min is så være? 

1)Skal man piske hviderne først og derefter vende dem til sidst?

2) skal de piskes med sirup først for at massen bliver sej og så vendes i? 

3) eller en hel tredje mulighed? 

Hvad har jeg overset? 

Mvh Ida 

læs mere ...

Hej Max

Jeg har problemer med, at min dej smider smørret, når jeg bager den.. Ved du, hvorfor den gør det?? Først troede jeg det var fordi min ovn var for kold, men den gør det stadig, selvom jeg har skruet op for temperaturen.

læs mere ...

Sukker konserverer

læs mere ...

En trykkoger bruger MEGET mindre energi end en normal gryde. Den skal kun være varm i 1/3 af tiden.

læs mere ...

Med mere end 1.000 opskrifter på 2 år, så er https://spicytwist.dk/ en af de hurtigst voksende madsider i Danmark. I mange af vores opskrifter vil vi slå et slag for at bruge flere grønne krydderurter og/eller tørre krydderier. Citronskal og lakrids. Du kan glæde dig til masser af spændende smage. Surt, salt, sødt, bittert, stærkt. Umami.

læs mere ...

Hej Max

Jeg har fulgt din side i nogle år, og haft glæde af mange opskrifter/tips.

Jeg har et bage problem, som du måske kan hjælpe mig med.

På en restaurant fik jeg engang et fantastisk brød med manitopamel. Det var bagt i en “portionsform” på ca. 8x8cm og 8 - 10 cm høj.

Bødet havde en helt hvid, blød og luftig krumme. Lidt ligesom som hveder. Skorpen var Tynd, lys brun og lidt tør idet. ikke specielt sprød.

Jeg spurgte hvordan de lavede det,  men det bliver for tørt i krummen.

Restaurantens opskrift:

“SuRi” opskrift på brød

1 l vand

25 g gær

20 g salt

200 g hvedemel

900 g Manitopa mel

Dejen piskes godt igennem

Der skal bruges en del vand til at få det af fingerne...

Hæver - bages

5 min ved 250 gr.

5 min ved 220 gr.

5 min ved 200 gr.

Evt brunes ved høj varme

har du et bud på, hvad jeg kan gøre ?

På forhånd tak 😋

læs mere ...