Mine værktøjer
Du er her: Forside Opskrifter Pund-til-Pund Salsa

Pund-til-Pund Salsa

— Arkiveret under , ,

Opskrift med video - Salsa er godt til næsten hvad som helst. Nachos, kartoffelchips, brød, pasta, mexicanske pandekager, tacos osv. Denne opskrift er lavet efter samme metode som de gode gamle pund-kager. Det gør den nem at huske. "En del af alting"

Ingredienser

  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 løg
  • 1 peberfrugt
  • 1 fed hvidløg (Du kan bruge 2)
  • 1 lille stærk peber (Kan undværes)
  • 1 tsk salt (Ok Måske op til 2 tsk. Smag selv til.)
  • 1 tsk sukker (Måske lidt mindre.)
  • 1 tsk eddike
  • Evt. et krydderi som: Oregano, Timian, Koriander, Basilikum.

Fremgangsmåde

 

Kom de hakkede tomater i en gryde.

Skær løget ud i kvarte ringe.

Skær peberfrugten ud i kvarte ringe.

Skær hvidløget ud i små stykker. Du behøver ikke knuse det helt. Smagen koger alligevel ud i salsaen.

Hak den stærke peber fint

Bland de hakkede ingredienser i gryden sammen med resten.

Lad det koge ved svag varme en times tid, indtil alle grøntsagerne er godt bløde.

Lad det meste af vandet koge fra, men hvis det begunder at blive for tørt inden det er færdigt, så kom bare lidt mere vand i.

Det skal være creme agtigt når det er færdigt.

Handlinger tilknyttet webside

Holdbarhed

Skrevet af Anonym bruger den 17/09 2013 10:08
Hej :)
Hvor land tid kan salsaen holde sig?

Tak for et rigtig godt site, som jeg har brugt rigtig meget :)

Chili

Skrevet af Anonym bruger den 08/09 2014 08:55
Det kunne være skønt om du lavede mange flere opskrifter med chili... vi er rigtig mange der dyrker chili her i Danmark og alle opskrifter på you tube er på engelsk.. Venlig hilsen A.T

Koriander

Skrevet af Anonym bruger den 01/02 2015 10:52
Hvis jeg vil have en ordentlig gang frisk koriander i, skal det så koge med hele vejen, i den varme ret når det er færdigt, eller er det bedre at blande det i når det tages ud af køleskabet til brug?

Koriander

Skrevet af maxm den 02/02 2015 09:23
Smagen er forskellig, så prøv og se hvad du bedst kan lide. Holdbarhedsmæssigt er det bedst at koge det med.
Emner
Bagning (98)
Cupcake (11)
Dessert (73)
Eksotisk (20)
Fisk (5)
Frugt (13)
Glutenfri (18)
Gærbrød (30)
Hovedret (34)
Julemad (26)
Kage (81)
Kød (38)
LCHF (9)
Morgenmad (13)
Sauce (25)
Snack (3)
Sous vide (2)
Stivelse (17)
Suppe (18)
Surdej (4)
Tilbehør (5)
Vegetar (48)
 
 
Doner penge og bliv kvalimad sponsor

Kvalimad koster penge at drive. Server, trafik, hosting, videoudstyr, mad, ingredienser osv.

Hvis du kan lide sitet er du velkommen til at dele udgifterne med mig :-D Alle beløb er velkomne, og går direkte til driften.

mobilepay (ny):
2993 4296

paypal: