29
af: Max M Rasmussen
@
delt

Sauce remoulade

Den klassiske remoulade fra Escoffier. Minder mere om en ægte kold bearnaise end en moderne dansk remoulade på tube.

Ingredienser lille portion

  • 3-4 dl mayonnaise
  • 1 tsk spsk sennep
  • 35 gram hakkede agurker (gerne syltede)
  • 15 gram kapers, hakket
  • 1 tsk persille, hakket
  • 1 tsk kørvel, hakket
  • 1 tsk estragon, hakket
  • ½ tsk asiatisk fiskesauce

Ingredienser

  • 1 liter mayonnaise
  • 1½ spsk sennep
  • 100 gram hakkede agurker (gerne syltede)
  • 50 gram kapers, hakket
  • 1 spsk persille, hakket
  • 1 spsk kørvel, hakket
  • 1 spsk estragon, hakket
  • ½ spsk asiatisk fiskesauce

Fremgangsmåde

Det hele røres sammen :-D

Serveres kold.

 

0
af: Anonymous

Hi Max.

Jeg kunne ikke lave om på dit "Anonymous &" men mit navn er Agnes. Jeg kommer fra Island er gift med en Dansker, bor i England, og er en gammel dame på 73, men elsker at lave mad, min Danske mand elsker at spise, men nok om os.

Jeg har efterhånden fulgt med din side i et antal år, og har fundet mange gode ting.

Det du siger om Remoulade forbavser mig dog, Jeg laver tit Bearnaise sauce (må selv lave essencen da den ikke er redelig "available" i England, men vil det sige at jeg kan bruge min resten af min kolde Bearnaise sauce, men omdøbe den den remoulade???

Det ligner lidt af et "Slap Up Job" til mig.

Men lad mig vide om jeg har ret.

Med venlig hilsen

Agnes

0
af: Anonymous

Teske- eller spiseskefuld

En teske- eller en spiseskefuld sennep? :)
0
af: Anonymous

Hvad hvis man savner den på tube?

Jeg skammer mig over at sige det, men efter at have lavet "rigtig" remoulade en del gange, savner jeg ofte "Aldi-smagen"; du ved, den tarvelige, kunstigtfarvet remo fra supermarkedet. Vi er en lille koloni i Brasilien, der sukker efter smagen fra den på tube. Har du nogle råd? vh Jens

Hvad hvis man savner den på tube?

Maoynnaise, sennep, salt peber. Fyldt med hvidkål, løg og syltede agurker i små tern. Så er I ret tæt på.
0
af: Anonymous

Hvad hvis man savner den på tube?

Kan også supleres med finthakkede gulerødder,blomkål, fransk sennep og lidt karry og gurkemeje.grøntsagerne skal koges ganske lidt og hældes i en patentkrukke eller lignende.når det er afkølet skal det overhældes med en lage der er fremstillet af eddike og sukker(ca halvt af hver) og fransk sennep karry og gurkemeje. Hvis du har krukken stående i køleskabet, kan du altid fremtrylle en fantastisk remoulade i en fart.De hakkede grøntsager skal blot tilsættes lidt mayonnaise. Husk at koge patentglasset i vand tilsat atamon. tag lidt af vandet herfra og tilsæt det i eddikelagen.Husk at si væden fra inden du blader de syltede grøntsager med mayonnaisen.
0
af: Anonymous

Hvad hvis man savner den på tube?

Jeg kan se at jeg er lidt uklar. Når grøntsagerne er kogt en lille smule, skal vandet sies fra og indholdet skal i en patentkrukke-mvh
0
af: Anonymous

Hvad hvis man savner den på tube?

Jeg kan se at jeg er lidt uklar. Når grøntsagerne er kogt en lille smule, skal vandet sies fra og indholdet skal i en patentkrukke-mvh
0
af: Anonymous

Hej Jens. Jeg er lidt i tvivl om hvor gammel denne post er, men hvis du/I stadig er i Brasilien, så kan vi hjælpe Jer!

Vi er igang med at starte en remoulade-eksport til Brasillien - af den gode danske på tube. Du kan pt. få det hos Adoomy Restaurant Rua Rodesia 150 - R. Rodesia, 150 - Sumarezinho, São Paulo.
Du kan også skrive til os på vores facebookside https://www.facebook.com/salsadanesa/, og så kan vi få noget tilsendt til dig.


Med venlig hilsen

Tormod Olsen

CPH foods