171
af: Max M Rasmussen
@
delt

Hindbærsnitter

Hindbærsnitter - Max M Rasmussen
Opskrift med video - En klassiker i de danske bagerier. De laver den bare ikke på smør, og det er synd!

Ingredienser

glasur

  • 100 gram flormelis
  • 1/4 dl vand

Fremgangsmåde

Del dejen i to lige store dele.

Rul den ene del flad. Forsøg at gøre den så firkantet som muligt.

Rul den op på kagerullen så du kan flytte den og rul den ud på en bageplade.

Prik den med en gaffel så den ikke buler op.

Dæk dejen med godt med marmelade. Helt ud til kanten.

Rul den anden del flad. Sørg for at den har samme størrelse og form som den første plade dej.

Læg den oven på marmeladen.

Bages ca. 25 minutter ved 200 grader. Indtil den er gylden.

Når den er kølet af så dæk den med glasur.

Skær i firkanter. Det er nemmest med et pizzahjul/rund pizzakniv.

0
af: Anonymous

Stivner købemarmelade (ikke den billige) godt nok deri, så det ikke bare render ud?

Kan jeg fryse dem med glasur på? Gør det med kakaokage. 

0
af: Anonymous

Blive begge bunde bagt godt nok når de er ovenpå hinanden?

0
af: Anonymous

Hindbærsnitter

Jeg har for nylig fundet din side. Den er jo intet mindre end genial. Der er noget til enhver lejlighed og dine videoer gør det bare så nemt at gå igang. Tak for det. Mine kageruller var for korte til at rulle dejen op på, så jeg rullede direkte på genanvendeligt bagepapir. Så fik jeg helt firkantede stykker og ingen spild.
0
af: Anonymous

Hindbærsnitter

Bliver de bløde eller sprøde når de laves sådan :0)Har vist min mand din side, så nu kan han også bage :0)

Hindbærsnitter

De bliver fint sprøde.
0
af: Anonymous

Hindbærsnitter

Dem har vi købt masser af hos bageren. Men, det gør vi nok ikke mere , efter at vi har prøvet denne opskrift. MVH
0
af: Anonymous

De bedste

De er bare rigtig gode, har ellers prøvet at bage hindbærsnitter før, men denne opskrift er klart den bedste, faktisk også bedre en bagerens. Det bliver dem her for fremtiden. Hilsen Lena
0
af: Anonymous

De bedste

Glemte helt at skrive at jeg godt kunne bruge lidt mere dej,(jeg havde lavet dobbelt dej) det skulle rulles meget tyndt ud for at få en plade fuld, så næste gang laver jeg lid mere dej.
0
af: Anonymous

deena416@msn.com

My mother is Danish and we love to come to Copenhagen and eat at la glace. Where is your bakery? I love watching you bake.I've learned many things. Thank you. I'm from Washington D.C.

deena416@msn.com

La glace is expensive. But worth it. I don't have a bakery. Just a happy amateur. :-)
0
af: Anonymous

Størrelse?

Kan du angive ca. størrelse på den udrullede dej, eller hvilken tykkelse udruller du mørdejen i? AW

Størrelse?

Det er nemt. Så stor som den kan blive uden at den falder fra hinanden og den stadigvæk kan være på din bradepande :-S
0
af: Anonymous

hindbærsnitter i fryseren?

Jeg skal lave hindbærsnitter til et større skolearrangement. Har du erfaring med at lave dem i forvejen og fryse dem? Uden glasur? Tusind tak for en fantastisk website - jeg er stor fan! Mange hilsner, Tina fra Alkmaar i Holland
0
af: Anonymous

Den lette Tyske variant

2 x Mürbteig i ruller fra Lidl eller andre, 40 x 40 cm koster 99 Cent pr rulle. 1 rulles ud og smöres med hindbärmarmelade, dan anden lägges over og prikkes med gaffel. ca 20 min ved 180-200°, afköles , herefter glasur og farvede sukkerströelse..perfekt, let og for de dovne ;-)
0
af: Anonymous

geraldine jones

i made your hindbaersnitter and i can tell you it was yummy.my daughter's father in law is danish and he gsve me 10 out of 10.it was so easy to follow your instructions.i'm glad i can translate your recopes.thank you. from geraldine jones.

geraldine jones

Thank you. I am currently considering adding an english section to the site. Especialy the video recipes. So your comment is timely :-)
0
af: Anonymous

geraldine jones

an english section would be good.but i can and enjoy following your danish videos.i've learnt a few words.i'm not saying i can pronounce them correctly but it's fun.
0
af: Anonymous

kagespartel

Hej Jeg er vildt fascineret af din hjemmeside. Har anbefalet den vidt og bredt, og selv min mand er blevet glad for at lave mad, du forklarer det nemt, kort og godt - det er en fornøjelse at se dine videoer. Men .......... den kagespartel som du bl.a. bruger ved de her hindbærsnitter, hvor har du den fra? hvor kan man købe sådan een? jeg er vildt misundelig på dig for den. Manne møjns fra Sanne

kagespartel

Tak. Kagespartlen fulgte vist nok med en Kitchen Aid røremaskine. SÅ det er mske en lidt dyr måde at få den på ...
0
af: Anonymous

Tak for mange gode opskrifter og tips.
Jeg har lige checket opskriften på hindbærsnitterne og er også lun på dejspartlen.

Jeg har fundet en tilsvarende på Ebay - søg på  "Stainless Steel Pizza Dough Scraper" og der popper mange op til omkring 16 kr inkl porto. Eneste minus er ventetiden på forsendelsen. ;-)

0
af: Anonymous

diabetes opskrifter

Hej Vores datter har netop fået konstateret diabetes type 1. Vi er en familie, der lægger stor vægt på madlavning og laver stort set alt selv - lige fra brød til fond osv.! Vi mangler opskrifter især til når vi i weekenderne bager søde sager. Har du nogle opskrifter på det?

diabetes opskrifter

Nej. Ingen erfaring med diabetes.
0
af: Anonymous

Marmeladen flyder ud

Jeg har lige bagt dem. Faldt for din opskrift, da jeg ikke skulle til at balancere med en "bagt plade", som lige skulle løftes oven på bunden med marmelade - kunne godt se kunsten i det!! Jeg kom et godt tykt lag marmelade på, da det hører sig til:-) Problemet var bare, at en del af det flød ud og lagde sig som en til sidst karamelagtige rand mellem hindbærsnitten og bagepladen. Skal man regne med det, eller var det marmeladens kvalitet? Hvad kan evt. anbefales at bruge? Med lidt knofedt gik det ok fint med at få skilt snitter og fastbrændt marmelade ad:-)Og smagen er god omend mere marmelade havde sat prikken over i'et.
0
af: Anonymous

Marmeladen flyder ud

Jeg kan også godt lide et lidt tykkere lag marmelade:-) Jeg tager lidt af dejen fra inden jeg ruller den ud og når de to lag dej så er lagt sammen med marmeladen indeni, triller jeg en tynd pølse, som jeg trykker FAST langs kanten hele vejen rundt om kagen. Det holder marmeladen inde. Du skærer bare kanten af, når kagen er bagt. Den smager i øvrigt fint med glasur på.

Marmeladen flyder ud

hmmm ... når man køber marmelade, så kan der være husblas og mindre frugt i. Det kan få det til at smelte nemmer. Jeg plejer at lave min egen marmelade ud fra pund til pund pund metode. Dvs. jeg smider en pose frossen frugt (hindbær) i en gryde sammen med lige så meget sukker. Det koger jeg op indtil boblerne bliver små. Det er ikke fordi jeg går meget op i det, men vi spiser ikke særligt meget marmelade, så jeg syntes det er nemmere at lave når jeg skal bruge det. Du kan også bare have kommet for meget marmelade på. Så vil det flyde ud. jeg plejer ikke at have andet end lidt der er smeltet ude i kanten. Men det er ikke noget problem. Ungerne sørger for at det er det første der blive spist ;-) Alt i alt vil jeg tro at du har brugt for meget.
0
af: Anonymous

holdbarhed

Skøn hjemmeside du har, bruger ofte dine videoer til at få gode tips :-) Hvor længe kan disse hindbærsnitter holde sig?

holdbarhed

Til de mugner ;-) en lille uge vil jeg tro.
0
af: Anonymous

holdbarhed

de holder sig fint i køkeskab i mere end uge
0
af: Anonymous

Lækker opskrift.

Hej Max Fantastisk opskrift, har bagt den et par gange nu, og har eksperimenteret lidt med din opskrift. Jeg kandernes konstateret at jeg foretrækker hindbærsnitter med hindbær marmelade og ikke med jordbær eller boysenbær. Ikke at det var dårligt, men foretrækker originalen. Dernæst prøvede jeg at lev en "sundere" variant, med en 1/3 del hvedeklid og 2/3 hvedemel, dette var godt. Er stor fan af din side og bruger den ofte, Mvh Anja (Susannes/Henriks datter)

Lækker opskrift.

Hej Anja, Super. jeg foretrækker den også klassisk. Er dog begyndt at si hindbærkernerne fra ... Hils de gamle :-D
0
af: Anonymous

Lækre!

Har bagt dine hindbærsnitter i dag, og de blev superlækre! Som altid tak for et supergodt site! ;-)