0
af: Max M Rasmussen
@
delt

Kylling i dagevis - klargøring til travl uge - asiatisk uge

Når man ved man får en travl uge er det en god idé at forberede sig så de enkelte retter kan lave simpelt. Jeg plejer at lave kyllingeretter i de uger. Derfor forbereder udskærer og tilbereder jeg kylling til så længe som jeg har brug for.

Jeg laver tit den samme slags mad i en uge af gangen. Asiatisk, indisk, fransk osv. Kylling forberedt på denne måde er specielt velegnet til asiatisk uge.

Der er 4 portioner per kylling, så det er bare at gange op med hvor mange måltider du skal bruge. Er I fire i familien så er det en kylling per dag.

Bryster, afpil, filletter, udbenede lår, fond, stegefedt ... klar til en nem uge. - Max M Rasmussen
0
af: Anonymous

Jeg synes ikke at du nævner om du salter vandet/fonden, og jeg kan heller ikke se, om du putter salt i, i videoen? Jeg har en basse på ca 2,5 kg, som jeg er ved at koge, og hvis der skulle have været salt i, men ikke er, så bliver det nok lidt kedeligt.